dilluns, 18 de novembre del 2013

Bona actuació dels nostres judokes als JOCS ESCOLARS del CEEB (2)



El passat dissabte 16 de novembre a la tarda, amb la participació de la categoria Benjamí, es va tancar la primera ronda de la lliga Escolar de judo organitzada pel CEEB.

L’ Agrupació Esportiva de Santa Eulalia va participar presentant un total de 13 participants. En Enric del Peso, en Pol Muntasell, en Daniel Valero, Izan Martinez, Aleix Burgos, Bruno Cantón, Alex Millan, Eric Blasco, Pau Bru, Crístofer Ramírez, Antonio Calvente, la Maria Ortega i la Nuria Matamoros.

Volem felicitar a tots els judokes pel seu comportament exemplar durant tota la competició i pels seus combats disputats, que van fer aixecar-nos de la cadira en més d’una ocasió. Per a molts era la seva primera competició i l’han sapigut encarar amb respecte i convicció.

Per últim cal mencionar l’actuació d’en Alex Millán que va quedar classificat en primera posició de la seva categoria, la Maria Ortega que va quedar classificada en segona posició, la Nuria Matamoros que va quedar en tercera posició, i en Cristofer classificat també en segon lloc.

Continueu així nois i noies!!!

Per seguir els resultats de la competició cliqueu al seguent enllaç
Per veure les fotos dels pòdiums i de la competició cliqueu en aquests dos enllaços: 1 i 2

Us recordem que les properes cites de la lliga Escolar del CEEB són:

21 desembre categoria Aleví

18 de gener categoria Benjamí

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada